Grillade luk chin moo till kvällsmat med en stark chilisås.

Tänkte ikväll så ska vi ta och grilla luk chin moo (köttbullar) och göra en väldigt god och kryddstark sås till.

luk chin moo

luk chin moo

Man kan köpa luk chin i thailändska butiker här i Stockholm eller så kan man göra dom själv. Vi (eller rättare sagt min fru) brukar göra dom själv. Men det tar lite tid och för första gången i år så har vi köpt dom.

Det är enkelt, man grillar luk chin moo på grillspett och sedan så serverar man dom men en stark och god chilisås till. Man kan hälla såsen över dom, eller som vi brukar göra, såsen hälls inte över alla, så man kan ta sås själv om det är för starkt.

En reaktion på “Grillade luk chin moo till kvällsmat med en stark chilisås.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.