7 svar

  1. Malin Jonsson
    12 december, 2011

    Hej! Du verkar vara väldigt duktig på thai mat. Jag är på jakt efter ett recept på Tod Mun Goong, prawn cakes som dom översatte det till när jag var i thailand. Enligt den tjejn vi prata med skulle det vara väldigt enkelt att göra själv med ingredienser som färska räkor, vitlök, salt och ägg, olja och ströbröd. Men de recepten som jag har hittat innehåller fler saker så antar att hon missade nån ingrediens. Har du någon aning om vad dessa innehåller och hur man går till väga och vill hjälpa mig? Gärna recept på en sweet chili sås till. Tack på förhand. Med vänlig hälsning Malin Jonsson

    Svara

  2. Ann Pettersson
    22 oktober, 2013

    Hej! Jag skulle vilja ha recept på penangcurry med kyckling. Hittar inget sånt när jag söker. Med vänlig hälsning,. Ann

    Svara

  3. admin
    28 oktober, 2013

    Hej,Har aldrig gjort fiskkakor, men vet att det innehåller många olika ingriedenser. Ska försöka leta lite och fråga frun om hon vet hur man gör.

    Penangcurry, har jag aldrig gjort heller tyvärr 🙁 Men ska leta lite där också.

    Svara

  4. admin
    8 november, 2013

    Malin, du hittar ett recept på räkkakor här, http://www.tasteofthailand.se/2013/11/08/tod-mun-goong-rakkakor

    Svara

  5. Becky
    27 april, 2014

    Hej, fantastisk blogg!
    Hade varit oerhört tacksam om du skulle kunna skriva ett recept på:
    Pad krapao moo ”Wokad fläskkött med grönsaker, basilika, chili & kryddor(stark)”
    Käng ped moo ”Fläskkött i röd curry, kokosmjölk, bambuskott, limblad & basilika(stark”

    Svara

  6. CrazyGuyinThailand
    6 maj, 2014

    Bra blogg. Alla mina favoritratter 🙂

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Överst på sidan
mobil skrivbord